Beschrijving
Een puur en smaakvol product dat door medewerkers van het sociaal werkbedrijf met liefde en enthousiasme voor u is vervaardigd. In een professionele omgeving werken zij met zorg en aandacht aan deze heerlijke producten.
Heet geblakerd en boordevol vuur
Deze tapas gaat als een lopend vuurtje. Het oogt misschien eenvoudig, maar het resultaat is om je vingers bij af te likken. Spreid de uitgebalanceerde mix van noten en kruiden uit op een bakplaat, doe deze in de oven en even later zit je visite te genieten van die door jouzelf gebrande nootjes.
Geen verjaardag, borrel of feestje zal ooit nog hetzelfde zijn. Van heinde en verre zullen (verre) familieleden ineens wél langskomen. Op zoek naar die temperamentvolle tapas. Dat hapje Spaanse zon bij jou in de tuin of op het balkon.
Dus … weet waar je aan begint. Wel of geen zout toevoegen?
Dat is aan jou. Aan deze mix is geen zout toegevoegd. Al naar smaak voeg je dit dan ook zelf toe. Tip: wees spaarzaam, de kruidenmix is namelijk lekker smaakvol en heeft niet veel nodig.
Maak impact!
Onze cashewnoten zijn een beetje gebroken. Niet erg! Zo verwaarden we een reststroom van de boer in Burkina Faso. Ze komen linea recta vanuit Burkina Faso naar Nederland, met een eerlijke prijs voor de boer.
Zo maak je gebrande nootjes met Pineut
1. Verwarm de oven voor (elektrisch op 195°C, hete lucht op 175°C).
2. Leeg de pot op een met bakpapier beklede bakplaat. Voeg 1 theelepel olijfolie toe en meng dit goed door.
3. Bak 6–8 minuten in de oven. Bestrooi indien gewenst met zout en serveer direct.
Let op! Oventijden kunnen verschillen. Koel en droog bewaren in een afgesloten pot.
Serveer in een leuke schaal of pindaflesje.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.