Beschrijving
Deelname aan workshop Snijtechnieken Basis op zaterdag 8 oktober.
Start 13.30 uur
Einde 14.30 uur
Maximaal 6 deelnemers per tijdsslot.
- Zet het aantal deelnemers in de winkelmand
- Kies bij afrekenen voor afhalen in de winkel (zo voorkom je verzendkosten)
- Betaal en je krijgt een bevestiging
- Enkele dagen voor de workshop ontvang je een reminder
Tijdens de Zwilling snijtechnieken workshop maak je kennis met de basis snijtechnieken. Je krijgt uitleg over de snijbeweging, de greep en de houding achter de snijplank. In een uur tijd leer je groenten in brunoise, julienne en chinoise te snijden. Daarnaast leer je om op een gemakkelijke manier een uitje te snipperen. Je krijgt uitleg over welk mes te gebruiken voor welke handeling, de demonstratie kok toont enkele snijtechnieken en geeft uitleg over de verschillende soorten snijplanken.
Tot slot krijg je informatie over het behoud en onderhoud van uw messen; hoe houd je een mes scherp, hoe maak je het mes schoon en hoe berg je het mes op.
Je werkt met verschillende producten uit het Zwilling assortiment.
Na een uur heb je de basis in de vingers en is het vooral een kwestie van oefenen.
Lees hier alle informatie over de workshop
Corona: er kan geen 1,5 meter afstand gehouden worden, indien je het wenst kan je een mondkapje dragen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.