Beschrijving
Deze verrassend lichtgewicht braadpan is gemaakt van gietaluminium.
Gebruiksaanwijzing Le Pignatte braadpan
Voordat u de pan voor het eerst gebruikt, hem goed wassen in een warm sopje, afdrogen en licht invetten met olie of boter.
Laag of Medium warmte volstaat voor het verkrijgen van de beste resultaten.
Oververhit de pan nooit (maximale temperatuur van 200-240 C). Gegoten aluminium is een zeer goede geleider van warmte en regelmatige oververhitting kan schade veroorzaken aan de coating. Verhit de pan niet als hij leeg is.
Gebruik arachideolie, zonnebloemolie of koolzaadolie om te bakken. Olijfolie wordt afgeraden.
De pan mag alleen worden gebruikt voor het bereiden van voedsel. Gebruik de pan niet voor het bewaren van voedsel voor langere perioden. Sommige agressieve voedingsmiddelen kunnen schade aan de coating veroorzaken.
Gebruik alleen houten en kunststof spatels en snij niet in de pan.
Laat de pan voor het afwassen afkoelen, en was hem in een warm sopje schoon en droog het grondig na gebruik.
Wij raden het gebruik van de vaatwasser af, sommige agressieve reinigingsmiddelen kunnen schade veroorzaken aan het product.
Lichte kleurverandering van de coating in de pan heeft geen negatief effect op de kwaliteit van het product.
Bakelieten knoppen op de deksels zijn ovenvast tot 180 graden.
De RISOLI La Pignatte braadpan is geschikt voor alle soorten fornuizen (gas, elektrisch, keramisch/halogeen kookplaten, inductie en oven).
2 jaar fabrieksgarantie
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.