Beschrijving
Familierecepten worden van generatie op generatie doorgegeven, net als ons gietijzeren pannen. En deze familiepan is geen uitzondering. Hij is praktisch, stijlvol en gaat lang mee. Afgeronde zijwanden zorgen voor gemakkelijk roeren en een moeiteloze bereiding van eenpansgerechten. Bourguignon? Bouillabaisse? Wij zijn van de partij. Gebruik hem als wok, braadpan, hapjespan.
- Met onze hittebestendige knop (tot 260°C) heeft u een betere grip, ook als u ovenhandschoenen gebruikt om het deksel op te tillen.
- 24cm inhoud 3.1 liter
- Geweldige handgrepen: dankzij de grote handgrepen kunt u hem eenvoudig verplaatsen van de kookplaat naar de oven of naar de tafel, zelfs als u ovenhandschoenen aan heeft.
- Een echt werkpaard: geschikt voor de oven, gaskookplaat, inductie of onder de grill.
- Heerlijke gerechten: de gietijzeren constructie houdt de warmte vast, zodat het eten gelijkmatig kan bakken en bruinen. Uw overheerlijke creaties blijven bovendien langer warm aan tafel.
- Houdt het vocht vast: ons nauwsluitende deksel helpt het vochtgehalte te verhogen en verbetert de smaak, voor perfect bereide gerechten.
- Eenvoudig te hanteren: dankzij de stijlvolle en comfortabele handgrepen kan hij veilig worden opgetild.
- Vloeiende bewegingen: Dankzij de unieke gebogen randen is roeren uiterst eenvoudig en effectief.
- Niet te heet: kook met een constante, lage tot middelhoge warmte om uw gietijzer te beschermen en te genieten van overheerlijke resultaten.
- De keuze is aan u: verkrijgbaar in verschillende maten die aan uw keukenwensen voldoen.
- Wordt op elegante wijze ouder: de geëmailleerde binnenkant ontwikkelt een natuurlijke patina die zich zal gedragen als een anti-aanbaklaag. Dankzij de afwerking laat het voedsel bovendien eenvoudig los en hoeft u de pan minder in te branden. Reinig het product alleen met water, zodat de patina zich kan ontwikkelen.
- Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting – dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet ‘herkent’.
- Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op – zelfs voor bakken en braden. Laat de pan geleidelijk opwarmen voor heerlijk smakende en gelijkmatig gegaarde gerechten. Als u toch hoog vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.
- Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.
Schoonmaken van de pan:
Wacht tot uw product is afgekoeld voordat u het reinigt.
Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. Als er voedsel aangekoekt zit, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat u het op de gebruikelijke manier reinigt.
Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.
Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.