Beschrijving
Chris Alsemgeest over de Demeyere koekenpan: Het is een hele fijne pan om mee te werken als je je maar aan een paar basisregels houdt: -pan eerst goed verhitten zonder iets er in. -testen met een paar waterdruppels of de pan goed heet is. Dit kan je zien als de druppels heel snel door de pan heen dansen en dan verdwijnen, nu kun je boter of olie toevoegen ( advies is arachide olie ivm hoge temperatuur, zonnebloem olie mag max 170 graden worden). -na het toevoegen direct het vermogen op max 70% zetten, zelf zat ik rond 50 a 60%. Als je het vlees of ei er in doet plakt deze direct vast. Geeft niks het komt vanzelf weer los. (Geduld hebben is het belangrijkste) als het te lang duurt met loskomen dan het vermogen nog lager zetten en geduld hebben. -mijn bevinding met een ei bakken is dat dit beter en makkelijker gaat met boter dan met olie. De pan is super makkelijk schoon te maken, kan in de vaatwasser. Ik vind het een geweldige pan. You love it or you hate it. Een tussen weg is er niet!
——————————————————————————————————————————————————————————————–
Lees hier de gebruiksaanwijzing van de roestvrijstalen koekenpan
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.