Beschrijving
Deelname aan training Koken met Demeyere op zaterdag 12 oktober 2024
Start 15.30 uur
Einde 17.00 uur
Thema: Vlees
Maximaal 4 deelnemers per tijdsslot. Je kan 1 plaats reserveren.
- Zet het aantal deelnemers in de winkelmand
- Kies bij afrekenen voor afhalen in de winkel (zo voorkom je verzendkosten)
- Betaal en je krijgt een bevestiging
- Enkele dagen voor de workshop ontvang je een reminder
Op zaterdag 30 maart kan je alles leren over koken met Demeyere producten. Je gaat tijdens de workshop aan de slag met een Demeyere kookpan, sauspan, stoompan, Zwilling Sous vide bereiding, Fresh&Save bewaarsysteem, koksmessen etc. Via alledaagse kooktoepassingen, die eenvoudig te realiseren zijn krijg je allerlei tips en maak je diverse kleine gerechtjes, die je na afloop zelf opeet!
Heb je moeite met het bakken in roestvrijstaal? Ook dan is deze workshop interessant voor jou, want dat mislukt nooit meer!
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.