Marians Kookwereld

De beste kookwinkel van het Westland

0174-622168

INLOGGEN MIJN ACCOUNT

  • Home
  • Onze Webwinkel
    • Aanbiedingen
    • Nieuwe producten
    • Pannen
    • Messen & Snijplanken
    • Electrische apparaten
    • Jura Koffiemachines
      • JURA Koffiemachines
      • JURA Accessoires
      • JURA Onderhoudsmiddelen
      • Jura Onderdelen
    • Espresso & toebehoren
    • Bak artikelen
    • Kookboeken
    • Huishoudelijke artikelen
    • Tafelen
    • Keukenhulpen
  • Jura Koffiemachines
    • Ontdek JURA
    • JURA Koffiemachines
      • JURA GIGA serie
      • JURA Z serie
      • JURA J serie
      • JURA S serie
      • JURA E serie
      • JURA ENA serie
      • JURA C serie
    • JURA Accessoires
    • JURA Onderhoudsmiddelen
    • Jura Onderdelen
  • Agenda
  • Blog
  • Recepten
  • Instructievideo’s
  • Over ons
    • 30 jaar Marian’s Kookwereld
      • Reviews van onze klanten
    • 100 jarig bestaan
  • Contact
Home / Demonstraties & Workshops / Recepten op categorie / Vlees en vis gerechten

Vlees en vis gerechten

Pastasaus met draadjesvlees

De meeste pastasauzen worden bereid met gehakt. Wij vinden deze versie met draadjesvlees veel smakelijker. Het recept is perfect voor de sudderpan maar kan ook in de slowcooker of multicooker. Ik ben benieuwd hoe jij hem vindt.

Download dit recept als PDF-bestand

 

Oosterse hache

Een smakelijke haché waar je sambal oelek (bepaal zelf hoe pittig je hem wil eten) en gember aan toevoegt. Heerlijk in de koude wintermaanden met gestoofde rode kool. Maak hem in de slowcooker, gietijzeren braadpan of Demeyere sudderpan.

Download dit recept als PDF-bestand

Stoofpot met speculaaskruiden

Deze stoofpot is verrassend smakelijk. De speculaaskruiden geven een aparte smaak aan dit gerecht. Lekker met een knolselderij puree. Het recept is geschikt voor de slowcooker of braadpan.

Download dit recept als PDF-bestand

De allerlekkerste sukadelappen

Sous vide bereiding kost wat meer tijd, maar dan heb je wel de meest smakelijke sudderlapjes ooit!

Download dit recept als PDF-bestand

Gevulde aubergines

De aubergine is geen favoriete groente in Nederland. Maar je kan hem zo makkelijk vullen met een gehaktmengsel en dan wordt hij super smakelijk.

Probeer het eens!

Download dit recept als PDF-bestand

Pulled Pork met cola

Een super makkelijk recept die je maakt in de slowcooker of ExpressPot. Je kan hem ook in een gietijzeren braadpan maken, die je in de oven zet. Lekker op een broodje of bij de warme maaltijd.

Download dit recept als PDF-bestand

Gevulde paprika uit de WMF Vitalis

Een heerlijke vulling van kipgehakt, zongedroogde tomaten en pijnboompitjes in de paprika. Gestoomd in de WMF Vitalis, maar kan natuurlijk in elke stoompan of stoomoven.

Download dit recept als PDF-bestand

Varkens paté

Samen met René heb ik een workshop paté maken gevolgd bij Slagerij Vrijenhoek in Rijswijk. De basis van elke paté is gelijk. Door de toevoegingen wordt elke paté anders en krijgt een unieke smaak.

Download dit recept als PDF-bestand

Stoofpot met koffie

In de wintermaanden smaakt een stoofpotje heerlijk. In deze variant wordt er espresso koffie aan toegevoegd. Het geeft net een lekker bittertje. je kunt hem maken in een gietijzeren braadpan of in de slowcooker.

Download dit recept als PDF-bestand

Stifado uit de slowcooker

Een heerlijke Griekse rundvlees stoofschotel. Geschikt voor de slowcooker maar aan natuurlijk ook in de braadpan of oven gegaard worden.

Download dit recept als PDF-bestand

Honing-mosterd-rollade

Een sappige rollade uit de slowcooker. Naast de snijden van de uien en appels hoef je er verder niets aan te doen. De slowcooker doet zijn werk.

Download dit recept als PDF-bestand

Gehaktbrood

Kneed het gehakt met de eieren, paneermeel en kruiden door (je kan natuurlijk naar je eigen smaak kruiden) Leg op een bakplaat een vel aluminiumfolie en druk daar het gehakt op uit. Het moet overal even dik zijn.

Download dit recept als PDF-bestand

Licht gerookte zalm

Zelf roken is niet alleen leuk om te doen maar ook nog veel smakelijker dan gekocht. En als je varieert met de verschillende smaken rookmot dan smaakt je vis ook elke keer anders. Voor het roken van vlees of vis heb je een rookoven nodig.

Download dit recept als PDF-bestand

Over ons

Messen slijpen

Reguliere Openingstijden
   
Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00
   
   
Telefoon 0174-622168
Klik voor Whatsapp 06-12393245
   

 

  • Verzendkosten
  • Retouren
  • Inschrijven nieuwsbrief
  • Algemene voorwaarden
  • FAQ
  • Onze privacy policy

Rembrandtstraat 31 2671 GC Naaldwijk

© 2025 · Alle rechten voorbehouden Marians Kookwereld

Ontvang gratis Marian's E-Book met recepten

Op de hoogte blijven van alle activiteiten van onze winkel ?                  

Benieuwd wanneer onze messenslijper weer langskomt ?

Zoek je een lekker recept ?

Of gewoon nieuwsgierig ?

Schrijf  dan in voor onze Uitgekookt nieuwsbrief en ontvang Marian’s E-book in je mailbox

 

schrijf je hier in