Beschrijving
Marieke Koppens heeft de Patisse Premium bakvorm getest: Wat een top ding!!
Ik heb altijd ruzie met bakvormen. Mijn cake wil er niet (heel) uit of af… Of er is iemand die toch een mes zet op de onderkant van de vorm en dan zitten daar weer butsen en plekken in. Maar dit is zeker de 3.0, zo niet de 4.0 versie…
Ik heb gebakken, zonder bakpapier!!! En fantastisch als vanzelf komt de taart los van de zijkant en onderkant.
En dan het spannendste, de taart aansnijden op de bakvorm bodem, met mijn lekkere scherpe grote broodmes…
Ik was wel bang de vorm te beschadigen, maar nee hoor. De bodem is nog in perfecte staat. Ideaal dus, hartige taart bakken, ring eraf en zo op tafel, snijden maar!!
Ook de korst en bodem van de appeltaart worden heerlijk krokant door de goede warmte geleidelijk.
Ik zou zeggen, het is de investering waard!! Beter 1 goede dan voor de 4 keer zo een rot ding, waar je alleen maar ruzie mee hebt 😉
(opmerking van Marian: Marieke heeft uit deze serie de springvorm getest en daarop is haar review gebasserd)
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Patisse cakevorm 30cm Premium. Gemaakt van hoogwaardig Quartz emaille voor een perfecte warmtegeleiding. Voorzien van een snij en krasvaste bodem en bestendig tegen fruitzuren. Heeft voortreffelijke antikleef eigenschappen.
- Krasbestendig
- Slijtvast
- Corrosiebestendig
- Vlekbestendig
- Antikleef
- Hittebestendig tot 400 graden
- Dikte 0.9mm
- Geschikt voor de afwasmachine (maar ik beveel handwas aan)
- 10 jaar fabrieksgarantie
- Buitenmaten: 32x13x8cm
Voor elk gebruik invetten. Na gebruik afwassen met een warm sopje en goed laten drogen.
Tip: zet de cakevorm even terug in de nog warme oven, dan droogt hij goed na.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.