Beschrijving
Deze braadpan werkt hetzelfde als onze kenmerkende braadpan, maar door de geëmailleerde stalen deksel weegt hij minder en daarom is hij makkelijker te verplaatsen. Hij is vervaardigd van hoogwaardig gietijzer van onze gieterij in Noord-Frankrijk en maakt het nog eenvoudiger om een meesterwerk in de keuken te maken. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld. Het vocht wordt vastgehouden. En de smaak van de gerechten die u maakt in deze pan is veel intenser.
- Met onze hittebestendige knop (tot 260°C) heeft u een betere grip, ook als u ovenhandschoenen gebruikt om het deksel op te tillen.
- Snelle reiniging: dankzij de lichte geëmailleerde binnenkant is hij eenvoudiger te reinigen.
- Een echt werkpaard: geschikt voor de oven, kookplaat, inductie of onder de grill.
- Heerlijke gerechten: de gietijzeren constructie houdt de warmte vast, zodat het eten gelijkmatig kan bakken en bruinen. Uw overheerlijke creaties blijven bovendien langer warm aan tafel.
- Houdt het vocht vast: ons nauwsluitende deksel helpt het vochtgehalte te verhogen en verbetert de smaak, voor perfect bereide gerechten.
- Vloeiende bewegingen: Dankzij de unieke gebogen randen is roeren uiterst eenvoudig en effectief.
- Niet te heet: kook met een constante, lage tot middelhoge temperatuur om uw gietijzer te beschermen en te genieten van overheerlijke resultaten.
- 24cm, 2,4 liter, 2-4 personen.
Bescherm uzelf – gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.
Wij adviseren u om alleen siliconen hulpmiddelen van Le Creuset of houten of hittebestendige plastic hulpmiddelen te gebruiken. Gebruik GEEN messen of metalen keukengerei, omdat dit sporen en krassen op het geëmailleerde oppervlak van het product kan achterlaten.
Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting – dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet ‘herkent’.
Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op – zelfs voor bakken en braden. Laat de pan geleidelijk opwarmen voor heerlijk smakende en gelijkmatig gegaarde gerechten. Als u toch hoog vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.
Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.
Schoonmaken
Wacht tot uw product is afgekoeld voordat u het reinigt.
Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. Als er voedsel aangekoekt zit, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat u het op de gebruikelijke manier reinigt.
Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.
Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.