Beschrijving
Deze koekenpan is ideaal voor aanbraden, bakken en grillen van vlees, vis, eieren en andere ingrediënten.De pan is gemaak van plaatstaal en kan hierdoor goed tegen hoge temperaturen, dit zorgt ook voor een optimale warmteverdeling door de pan.Na vaker gebruik van de pan ontstaat er een natuurlijke anti-aanbaklaag.De bijenwaslaag voorkomt het roesten voor gebruik en versneld het inbranden en de vorming van de natuurlijk ant-aanbaklaag van de pan.
– diameter: 20 centimeter
– inbranden voor gebruik
– niet in de vaatwasser
– op een droge plek bewaren
– na gebruik vet houden met een beetje olie
– geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie.
Gebruiksaanwijzing:De koekenpan dient voor het eerste gebruik ingebrand te worden:
Inbakken: voorbereiding van uw pan. De pan met zeer heet water afwassen en vervolgens zorgvuldig afdrogen met keukenpapier. De bodem overgieten met olie en gedurende 5 minuten laten koken. Olie afgieten en de pan afdrogen met bv keukenpapier. Hoe vaker de pan gebruikt wordt, des te beter het bakresultaat wordt. Hoe zwarter de pan aan de binnenkant wordt, des te minder de producten aanbakken.
Gebruik.
Een beetje vetstof in de pan opwarmen; dan zodra de pan warm is, de voedingsmiddelen op elke kant aanbakken, het vuur lager zetten om de bereiding te beëindigen.
Onderhoud na elk gebruik.
1) Om de eigenschappen te beschermen en roestvorming te voorkomen dient u de bakresten in de pan te verwijderen met warm/heet water.
2) Onmiddellijk afvegen met een doek of absorberend papier.Indien er aangebrande resten in uw pan blijven:
3) Reinigen van de pan: grof zout verwarmen in de pan gedurende anderhalve minuut op hoog vuur en vervolgens afdrogen met bv keukenpapier. Het zout lost de resterende bakresten op en absorbeert de geuren.
4)Lichtjes insmeren met olie en opbergen in een vochtvrije ruimte.
Hier kunt u nog een video bekijken over het gebruik
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.