Wil je alle ins & outs leren over koken op inductie en bakken in roestvrijstalen pannen? Meld je dan aan voor onze training over de Demeyere en Zwilling producten op zaterdag 17 mei. Dit is géén kookworkshop, maar een uitgebreide informatiesessie waarin je alles leert over de juiste technieken voor het gebruik van roestvrijstalen pannen en andere keukengerei op een inductie kookplaat.
Wat kun je verwachten?
Tijdens deze training geeft onze kok, Thomas, uitgebreide uitleg over het koken en bakken met de pannen van Demeyere. Je leert hoe je gerechten perfect kunt bereiden in roestvrijstalen pannen zonder dat het aanbrandt. Wist je dat pannen aangepast moeten worden aan de inductie kookplaat en dat er verschillende soorten bodems zijn voor een optimaal resultaat? Dit en meer wordt behandeld. We bereiden enkele gerechten om te laten zien hoe je optimaal gebruikmaakt van de warmteverdeling en energiebesparing van Demeyere pannen.
Lees hier meer over energiezuinig koken met Demeyere.
Daarnaast komen ook de Zwilling Fresh & Save bewaarsystemen aan bod, waarmee je voedsel tot 5x langer vers kunt houden. Ideaal om voedselverspilling tegen te gaan en bewust met energie en grondstoffen om te gaan. Lees hier meer over Fresh&Save.
![]() |
![]() |
![]() |
Voor wie is deze training geschikt?
Deze training is ideaal voor iedereen die moeite heeft met bakken in roestvrijstaal, of voor mensen die overwegen een Demeyere pan aan te schaffen en meer willen weten over het juiste gebruik ervan op inductie. Let op: vanwege de informatieve aard van deze bijeenkomst, is deelname beperkt tot één keer per persoon en zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er worden geen groepsboekingen aangenomen; schrijf je dus snel individueel in!
Waarom deze training volgen?
- Leer alles over de juiste kooktechnieken op inductie.
- Ontdek de voordelen van Demeyere pannen en Zwilling bewaarsystemen.
- Ontvang praktische tips van een expert, zodat je nooit meer twijfelt in de keuken.
Schrijf je in voor deze leerzame training en kook voortaan als een professional met Demeyere!
De training vindt plaats op 4 oktober 2025, in de winkel in Naaldwijk, en duurt ca 1.5 uur en wordt gegeven door Thomas Lambregts, kok van Demeyere Benelux. Per training zijn 4 plaatsen beschikbaar, je kunt hieronder direct reserveren. De training kost €30.00 per persoon.
Er zijn 3 sessies, kies hieronder
11.00 uur – 12.30 uur | VOL | |
13.15 uur – 14.45 uur | VOL | |
15.30 uur – 17.00 uur | VOL |