Beschrijving
Arabica boon
is mild van smaak maar complexer qua smaak. Groeit op grotere hoogte, is duurder en is vooral geschikt voor zwarte koffie, maar gaat een goede cappuccino niet uit de weg. Bevat 50% minder cafeïne dan Robusta bonen.
Robusta boon
is sterk van smaak maar minder complex qua smaak . Ideaal voor cappuccino door het bittertje in boon. Het is een vlakkere boon, groeit lager, is goedkoper en makkelijker te oogsten. Bevat 2 keer zoveel cafeïne als de Arabica boon.
Wil je zowel zwarte koffie als cappuccino maken kies kan voor een melange van 20% Robusta en 80% Arabica.
Diamant = 80% Arabica en 20% Robusta, geschikt voor zwarte koffie, espresso en cappuccino. Romig in de mond, volle smaak.
René adviseert u graag over de juiste instelling.
Wilt u eerst proeven? Dat kan in de winkel.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.