Koekenpanset 28cm Multiline-7 & Ceraforce 20cm Demeyere
€209,00 €209,00
Kijk hier naar een uitgebreide demonstratiefilm over het gebruik van een roestvrijstalenkoekenpan:
Kijk hier hoe Aram een ei bakt in de roestvrijstalen koekenpan:
Zo bak je een omelet in de rvs koekenpan, zónder druppeltest.
Uitverkocht
Beschrijving
Het ideale set: een rvs koekenpan voor scherp aanbraden en een antikleef (met keramische laag) voor de eiwitrijke gerechten.
De "gouden" bak/koekenpannen zijn de ideale pannen voor iedereen die graag met kwaliteitsmateriaal werkt. Het 3 mm (3,3 mm voor 32 cm) dikke 7-lagenmateriaal zorgt voor een zeer goede warmtegeleiding over de gehele bodem en maakt bakken op een lage stand van het vuur mogelijk. Door de oppervlaktebehandeling (Silvinox) en de vorm zijn deze pannen zeer eenvoudig te reinigen.
Specificaties Multiline koekenpan:
- 7 lagenmateriaal tot aan de rand 3,0 mm
- gelaste greep van roestvast staal 18/10
- binnen- en buitenzijde roestvast staal 18/10
- silvinox oppervlaktebehandeling
- met afgesloten gietrand
- ideale warmteverdeling
- geschikt voor alle warmtebronnen inclusief oven
- vaatwasserbestendig
- deksel afzonderlijk verkrijgbaar
Specificaties Ceraforce koekenpan:
- Aluminium bodem van 5 mm: snelle warmtegeleiding
- TriplInduc®: tot 30% meer rendement op inductie
- Radiant®: supergeleidende bodem op inductie met extra bodemstabiliteit dankzij innovatieve vorm
- Ergonomische greep en rivetten uit roestvrij staal 18/10
- Ceraforce keramische antikleeflaag, krasvast
- Geen schadelijke stoffen, geen PFOA
- Niet geschikt voor scherpe voorwerpen en afwasmachine
TIPS van Marian
Lees hier de gebruiksaanwijzing van de roestvrijstalen koekenpan
Meer instructiefilm vind je via deze link.
Twijfel je over welke koekenpan je moet kiezen, roestvrijstaal of antikleef? Lees dan hier mijn blog over koekenpannen.
Stap je over op het koken op inductie? Of vindt je dat het koken op inductie niet prettig is? Lees dan mijn blog over Koken op Inductie.
Je kunt in deze koekenpan zonder boter of olie bakken, smakelijk én energiezuinig. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn blog over Energiezuinig Koken.