Leer snijden zoals een echte kok
Een paar keer per jaar organiseren wij een Workshop Snijden. De workshop wordt gegeven in de winkel in Naaldwijk. Rond het kookeiland staat dan een groep van 6 cursisten die van de Zwilling kok Folker de kneepjes van het snijden leren.
Tijdens de Zwilling snijtechnieken workshop maak je kennis met de basis snijtechnieken. Je krijgt uitleg over de snijbeweging, de greep en de houding achter de snijplank. In een uur tijd leer je groenten in brunoise, julienne en chinoise te snijden. Daarnaast leer je om op een gemakkelijke manier een uitje te snipperen. Je krijgt uitleg over welk mes te gebruiken voor welke handeling, de demonstratie kok toont enkele snijtechnieken en geeft uitleg over de verschillende soorten snijplanken.
Tot slot krijg je informatie over het behoud en onderhoud van uw messen; hoe houd je een mes scherp, hoe maak je het mes schoon en hoe berg je het mes op.
Je werkt met verschillende producten uit het Zwilling assortiment.
Na een uur heb je de basis in de vingers en is het vooral een kwestie van oefenen.
Cursusleider: Folker Tieleman
De workshop wordt gegeven op zaterdag 18 maart 2023 in 4 sessies, prijs € 22.50 per deelnemer. Dit zijn de tijden:
- 10.30-11.30 uur
- 12.00-13.00 uur
- 13.30-14.30 uur
- 15.00-16.00 uur
DE WORKSHOP IS VOL
Kijk hier naar een impressie van de workshop snijtechnieken
Heb je vragen over de workshop? Bel dan naar de winkel: 0174-622168 of app naar : 06-12393245. Mailen: info@marianskookwereld.nl
Geef een antwoord