Beschrijving
Veilig en gecontroleerd even een stukje vlees, vis, wat champignons of groene asperges grillen op inductie? Ideale klus voor deze ControlInduc X grillpan. Een pak sneller warm dan gietijzer, lichter om te hanteren en bovendien zonder risico op oververhitting op inductie. Jij behoudt wel de controle over de bakintensiteit en het gaarproces. Erover waken dat de ingrediënten onderweg niet aanbranden, blijft ook jouw taak. Bij grillen doe je bovendien geen vetstof in de pan, maar vet je je ingrediënten in. Vanaf ongeveer 220°C verliest het unieke ControlInduc® materiaal geleidelijk zijn magnetisme. Zo neemt je kookgerei gaandeweg minder energie op. Hierdoor stabiliseert de temperatuur op ongeveer 250°C. Dat verzekert je van een perfecte temperatuur om te grillen. Let wel deze technologie werkt alleen op inductie. Bovendien zorgt de unieke combinatie van verschillende lagen voor een optimale verdeling van de warmte tot aan de rand. De stevige, gelaste steel blijft lang koel. Vuil, vet en bacteriën krijgen geen kans om zich hier te nestelen. Het roestvrije staal met Silvinox® verkleurt niet en laat zich makkelijk reinigen. Grill vlot en zorgeloos op inductie. Deze hoogkwalitatieve ControlInduc X grillpan blijft je trouw van dienst.
- Ontwikkeld en vervaardigd in België
- ControlInduc® technologie blokkeert op inductie de temperatuur van je pan op 250 °C en voorkomt oververhitting
- Geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie, en de oven
- Silvinox® technologie – je roestvrijstalen kookgerei verkleurt niet en is eenvoudig te reinigen
- Roestvrij staal: levenslang knapperige bakprestaties
- Gegoten, gelaste grepen uit roestvrij staal: stevig en extra hygiënisch
- Zo afgewassen en weer gebruiksklaar
- 30 jaar garantie op productiefouten bij huishoudelijk gebruik
Tip
Grillen zonder olie: Pan voorverwarmen op hoge stand van het fornuis. Na 20 tot 30 seconden met een vork enkele druppels water laten vallen in de pan. Wanneer de druppels neervallen en onmiddellijk bolletjes vormen die rondspringen in de pan is de juiste temperatuur bereikt. Op dat moment eerst de energiebron met ongeveer 50% verminderen en pas daarna het vlees in de pan leggen. In het begin zal het vlees zich vasthechten op de bodem (dichtschroeien van de poriën), maar stilaan zal het vanzelf loskomen. Dan het vlees omdraaien en hetzelfde procedure herhalen.
- Lengte van het product: 48,50 cm
- Breedte van het product: 28,00 cm
- Hoogte van het product: 12,40 cm
- Diameter bovenaan: 28,00 cm
- Bodemdiameter: 25,00 cm
Hier kan je Marian’s gebruiksaanwijzing voor alle roestvrijstalen bak en braadproducten downloaden.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.