Beschrijving
Zoek je een pan die zowel op het fornuis als in de oven perfect presteert en waarmee je vlot van warmtebron wisselt? Dan is Multifunction 7 de juiste aanwinst uit ons topsegment. Dit is dé pan om een dik stuk vlees eerst aan te kleuren op het vuur en daarna rustig verder te laten garen in de oven. Ideaal ook voor een visgratin of tarte-tatin bijvoorbeeld. Met een bijpassend deksel kan je ook op het fornuis een dikker stuk vlees of vis op het fornuis langzaam verder laten garen. Het exclusieve 7-lagenmateriaal tot aan de rand zorgt voor optimale spreiding van de warmte. Geschikt voor alle kookplaten, ook inductie. Sneller en efficiënter koken met de beste controle over de temperatuur, dat is het effect van de unieke TriplInduc® technologie van Multifunction 7. Op inductie bespaar je hiermee zelfs tot 30% energie. De twee korte grepen van gegoten roestvrij staal nemen opvallend minder plaats in dan een lange steel, zowel op de kookplaat als in de oven en in de kast. De grepen zijn superstevig gelast en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich hier te nestelen. Deze Multifunction 7 pan reinigt sowieso als vanzelf en blijft blinken, dankzij de Silvinox® technologie. Ze kan ook probleemloos de vaatwasser in. Laat je levenslang feilloos assisteren door deze veelzijdige en duurzame pan van Belgische makelij.
- Ontwikkeld en vervaardigd in België
- 7-lagenmateriaal geeft je de beste warmtespreiding en perfecte temperatuurcontrole
- TriplInduc® technologie – kook tot 30% sneller, efficiënter en met meer controle op inductie
- Geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie, en de oven
- Silvinox® technologie – je roestvrijstalen kookgerei verkleurt niet en is eenvoudig te reinigen
- Roestvrij staal: levenslang knapperige bakprestaties
- Gegoten, gelaste grepen uit roestvrij staal: stevig en extra hygiënisch
- Kan probleemloos in de vaatwasser
- 30 jaar garantie op productiefouten bij huishoudelijk gebruik
TriplInduc
Nog meer dan bij andere kooksystemen is de kwaliteit van het kookgerei essentieel bij inductie. Dankzij de unieke materialen en technologie?n is koken op inductie met Demeyere Silver nog sneller, nog veiliger, beter regelbaar en nog energiebesparender en dit dankzij TriplInduc. TriplInduc is een unieke combinatie van legeringen die ervoor zorgt dat men op ieder moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen. Bovendien geeft TriplInduc tot 30% meer rendement op inductie en verzekert het dat de bodem vlak blijft, zelfs na jarenlang gebruik. Dit uniek materiaal wordt zowel in de bodem van de kookpotten als sauspannen gebruikt.
Silvinox
Silvinox is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. Zelf geen zin in de afwas, geen probleem. Dankzij Silvinox en de ingekapselde koperen bodem zijn de Demeyere Silver kookpotten en pannen vaatwasmachinebestendig. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.
Perfecte gietrand
De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel zeer vloeibare vloeistoffen zoals water als dikkere sauzen kan uitgieten zonder te knoeien.
Alle rechte modellen van Demeyere Silver alsook de conische modellen hebben deze handige gietrand.
Lees hier de handleiding van het gebruik van de roestvrijstalen pan.
Deze koekenpan is perfect om energiezuinig te bakken, dit kan zelfs zonder vetstof. Lees hier Marian’s blog over energiezuinig koken met Demeyere pannen.
Meer instructiefilms vind je via deze link.
——————————————————————————————
Chris Alsemgeest over de Demeyere koekenpan:
Het is een hele fijne pan om mee te werken als je je maar aan een paar basisregels houdt:
-pan eerst goed verhitten zonder iets er in.
-testen met een paar waterdruppels of de pan goed heet is. Dit kan je zien als de druppels heel snel door de pan heen dansen en dan verdwijnen, nu kun je boter of olie toevoegen ( advies is arachide olie ivm hoge temperatuur, zonnebloem olie mag max 170 graden worden).
-na het toevoegen direct het vermogen op max 70% zetten, zelf zat ik rond 50 a 60%. Als je het vlees of ei er in doet plakt deze direct vast. Geeft niks het komt vanzelf weer los. (Geduld hebben is het belangrijkste) als het te lang duurt met loskomen dan het vermogen nog lager zetten en geduld hebben.
-mijn bevinding met een ei bakken is dat dit beter en makkelijker gaat met boter dan met olie.
De pan is super makkelijk schoon te maken, kan in de vaatwasser.
Ik vind het een geweldige pan.
You love it or you hate it.
Een tussen weg is er niet!
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.