Beschrijving
Bloem, zout, water, een oven en een pan. Dat is alles wat je nodig hebt om zelf brood te maken! Door het brood te bakken in een pan, creëer je een mooie knapperige korst terwijl de kern luchtig blijft.In Brood uit de pan staan naast de basistechnieken voor het maken van je eigen zuurdesembrood ook 60 heerlijke broodrecepten. Naast klassieke broden vind je ook verrassende recepten, zoals brood met cider en gedroogde appels of een brood gemaakt van paarse wortels. Maak je ontbijt of lunch helemaal compleet met de originele belegsuggesties, zoals serranoham op een bedje van verse geitenkaas en rode biet of paprikacrème met amandelen en basilicum.
Thema:Brood
Uitgegeven door:Becht
Editie:Hardcover
Auteur:Chovancova, I.
Druk:jun 2020
Hoogte (mm):268
Breedte (mm):202
Diepte (mm):20
Aantal pagina’s:160
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.