Beschrijving
Op zoek naar een stevige pan waarmee het vlot en aangenaam bakken is? Reken op deze Athena-5 bakpan van 24 cm doorsnede. Week na week, jaar na jaar. Hiermee geef je steaks en kippenfilets een heerlijk korstje zonder ze uit te drogen. De aanbaksels kan je deglaceren voor een heerlijke saus. Aardappelschijfjes worden in deze pan mooi krokant. Worstjes, satés en veggieburgers bereid je met gemak en extra smakelijk. Deze pan laat zich makkelijk hanteren en is tot aan de rand opgebouwd uit 5-lagenmateriaal. Die solide combinatie van legeringen geleidt vlot de hitte zodat je gelijkmatig en gecontroleerd kan bakken. Zelfs op een zacht vuur. Bijzonder geschikt voor alle kookplaten, ook inductie. Zodra je pan voldoende opgewarmd is, kan je het fornuis een stand lager zetten. De juiste baktemperatuur blijft behouden, zo bespaar je energie. Ook handig: de stevige, gelaste steel blijft lang koel. Dankzij de speciale Silvinox® technologie verkleurt het roestvrije staal niet en krijg je het telkens moeiteloos weer blinkend schoon. Durf je al eens met mes en vork in de pan zitten? Dit solide model kan er tegen. Met deze mooie meerwaarde wordt koken nog meer genieten.
- Ontwikkeld en vervaardigd in België
- 5-lagenmateriaal tot aan de rand geeft je uitstekende warmteverdeling
- Geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie, en de oven
- Silvinox® technologie – je roestvrijstalen kookgerei verkleurt niet en is eenvoudig te reinigen
- Roestvrij staal bakoppervlak voor levenslang knapperige bakprestaties
- Ergonomische gelaste grepen uit roestvrij staal: stevig en extra hygiënisch
- Kan probleemloos in de vaatwasser
- 30 jaar garantie op productiefouten bij huishoudelijk gebruik
Lengte incl steel 46cm
Bodemdiameter 18cm
TIPS van Marian
Lees hier de gebruiksaanwijzing van de roestvrijstalen koekenpan
Meer instructiefilm vind je via deze link.
Twijfel je over welke koekenpan je moet kiezen, roestvrijstaal of antikleef? Lees dan hier mijn blog over koekenpannen.
Stap je over op het koken op inductie? Of vindt je dat het koken op inductie niet prettig is? Lees dan mijn blog over Koken op Inductie.
Je kunt in deze koekenpan zonder boter of olie bakken, smakelijk én energiezuinig. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn blog over Energiezuinig Koken.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.