Beschrijving
Extra veilig vlees, gevogelte, vis of groenten bakken op inductie? Reken op deze ControlInduc X pan die oververhitting op inductie voorkomt. Jij behoudt wel de controle over de bakintensiteit en het gaarproces. Erover waken dat je culinaire creatie onderweg niet aanbrandt, blijft ook jouw taak. Vanaf ongeveer 220°C verliest het unieke ControlInduc® materiaal geleidelijk zijn magnetisme. Zo neemt je kookgerei gaandeweg minder energie op. Hierdoor stabiliseert de temperatuur op ongeveer 250°C. Dat verzekert je van een perfecte temperatuur om te bakken. Let op: deze technologie werkt alleen op inductie. Bovendien zorgt de unieke combinatie van verschillende lagen voor een optimale verdeling van de warmte tot aan de rand. De stevige, gelaste steel blijft lang koel. Vuil, vet en bacteriën krijgen geen kans om zich hier te nestelen. Het roestvrije staal met Silvinox® verkleurt niet en laat zich makkelijk reinigen. Ga vol vertrouwen aan de slag op inductie met deze duurzame ControlInduc X bakpan van Belgische makelij.
- Ontwikkeld en vervaardigd in België
- ControlInduc® technologie blokkeert op inductie de temperatuur van je pan op 250 °C en voorkomt oververhitting
- Geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie, en de oven
- Silvinox® technologie – je roestvrijstalen kookgerei verkleurt niet en is eenvoudig te reinigen
- Roestvrij staal: levenslang knapperige bakprestaties
- Gegoten, gelaste grepen uit roestvrij staal: stevig en extra hygiënisch
- Zo afgewassen en weer gebruiksklaar
- 30 jaar garantie op productiefouten bij huishoudelijk gebruik
- Diameter 28cm
- Bodem diameter 22cm
- Totale lengte 50cm (incl. steel)
Lees hier Marian’s blog over koken op inductie.
Hier kan je Marian’s gebruiksaanwijzing voor alle roestvrijstalen bak en braadproducten downloaden.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.