Beschrijving
🍳 Handig Ontwerp: Met zijn twee oren is deze koekenpan super handig in gebruik. Hij past gemakkelijk in elke kast en neemt veel minder ruimte in de afwasmachine in.
🌟 Stijlvol Op Tafel: Niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher op tafel! Onze 2-oortjes koekenpan voegt een vleugje elegantie toe aan elke maaltijd.
🔥 Veelzijdig In Gebruik: Deze pan is niet alleen geschikt voor alle warmtebronnen, maar kan ook moeiteloos in de oven en op de barbecue gebruikt worden. Een echte alleskunner!
👨🍳 Optimale Prestaties: Dankzij de 5 lagen materiaal wordt de hitte perfect verdeeld, wat zorgt voor een optimaal kookresultaat. En met de magnetische bodem is hij ideaal voor inductiekookplaten.
🛡️ Duurzaamheid Gegarandeerd: Onze koekenpan is gemaakt van krasbestendig roestvrij staal aan de binnenkant en is voorzien van een zwarte, hittebestendige keramische coating aan de buitenkant. Bovendien bieden wij maar liefst 30 jaar fabrieksgarantie!
Maak van koken een plezier met onze 2-oortjes koekenpan – de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Word nu ook een fan en ervaar zelf de voordelen van deze geweldige pan!
- 5 lagen materiaal voor het perfect verdelen van de hitte zorgt voor een optimaal resultaat. De magnetische bodem is geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie.
- Ook perfect voor de oven en barbecue.
- Geschikt voor de afwasmachine
- Krasbestendig roestvrij staal aan de binnenzijde.
- Zwarte en hittebestendige keramische coating aan de buitenzijde beschermt je kookgerei tot 400°C.
- Diameter 21cm
- Bodemdiameter 14cm
- 30 jaar fabrieksgarantie
Lees hier de handleiding van het gebruik van de roestvrijstalen pan.
Deze koekenpan is perfect om energiezuinig te bakken, dit kan zelfs zonder vetstof. Lees hier Marian’s blog over energiezuinig koken met Demeyere pannen.
Meer instructiefilms vind je via deze link.
Twijfel je over welke koekenpan je moet kiezen, roestvrijstaal of antikleef? Lees dan hier mijn blog over koekenpannen.
——————————————————————————————
Chris Alsemgeest over de Demeyere koekenpan:
Het is een hele fijne pan om mee te werken als je je maar aan een paar basisregels houdt:
-pan eerst goed verhitten zonder iets er in.
-testen met een paar waterdruppels of de pan goed heet is. Dit kan je zien als de druppels heel snel door de pan heen dansen en dan verdwijnen, nu kun je boter of olie toevoegen ( advies is arachide olie ivm hoge temperatuur, zonnebloem olie mag max 170 graden worden).
-na het toevoegen direct het vermogen op max 70% zetten, zelf zat ik rond 50 a 60%. Als je het vlees of ei er in doet plakt deze direct vast. Geeft niks het komt vanzelf weer los. (Geduld hebben is het belangrijkste) als het te lang duurt met loskomen dan het vermogen nog lager zetten en geduld hebben.
-mijn bevinding met een ei bakken is dat dit beter en makkelijker gaat met boter dan met olie.
De pan is super makkelijk schoon te maken, kan in de vaatwasser.
Ik vind het een geweldige pan.
You love it or you hate it.
Een tussen weg is er niet!
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.