Beschrijving
- 5 lagenmateriaal voor het perfect verdelen van de hitte zorgt voor een optimaal resultaat. De magnetische bodem is geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie.
- Ook perfect voor de oven en barbecue.
- Geschitk voor de afwasmachine
- Krasbestendig roestvrij staal aan de binnenzijde.
- Zwarte en hittebestendige keramische coating aan de buitenzijde beschermt je kookgerei tot 400°C.
- Lengte met grepen
- Diameter 21cm
- Bodemdiameter 14cm
- 30 jaar fabrieksgarantie
Lees hier de handleiding van het gebruik van de roestvrijstalen pan.
Deze koekenpan is perfect om energiezuinig te bakken, dit kan zelfs zonder vetstof. Lees hier Marian’s blog over energiezuinig koken met Demeyere pannen.
Meer instructiefilms vind je via deze link.
——————————————————————————————
Chris Alsemgeest over de Demeyere koekenpan:
Het is een hele fijne pan om mee te werken als je je maar aan een paar basisregels houdt:
-pan eerst goed verhitten zonder iets er in.
-testen met een paar waterdruppels of de pan goed heet is. Dit kan je zien als de druppels heel snel door de pan heen dansen en dan verdwijnen, nu kun je boter of olie toevoegen ( advies is arachide olie ivm hoge temperatuur, zonnebloem olie mag max 170 graden worden).
-na het toevoegen direct het vermogen op max 70% zetten, zelf zat ik rond 50 a 60%. Als je het vlees of ei er in doet plakt deze direct vast. Geeft niks het komt vanzelf weer los. (Geduld hebben is het belangrijkste) als het te lang duurt met loskomen dan het vermogen nog lager zetten en geduld hebben.
-mijn bevinding met een ei bakken is dat dit beter en makkelijker gaat met boter dan met olie.
De pan is super makkelijk schoon te maken, kan in de vaatwasser.
Ik vind het een geweldige pan.
You love it or you hate it.
Een tussen weg is er niet!
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.